Återförsäljare & Partner

Vill du samarbeta med oss?

Att resa till Rom är en dröm för många. Vårt samarbete ger dig möjlighet att förvekliga dina Romresenärers dröm fullt ut. Du har bra information om Rom, du erbjuder hotell och flygresor till Rom. Vi erbjuder dig den sista pusselbiten!

En av huvudanledningarna med Romresan är ju att besöka och uppleva staden. Rom är en fascinerande storstad med mycket att se och göra. Vi arrangerar guidningar och upplevelser som hjälper dina Romresenärer att få ut det bästa av Rom under weekendresan eller semestern. Erbjuder du en paketresa till Rom så kan vi även hjälpa dig med vin- och matguidningar, skidåkning, vandringar och andra spännande naturaktiviteter i hela regionen Lazio. Samtliga rundturer och upplevelser kan erbjudas som tillval eller skräddarsys efter era önskemål.

Fyll i mejlformuläret nedan för mer information om ett samarbete, så kontaktar vi dig.

Kontakta oss

WONDER ROME har spetskompetens om Rom och regionen Lazio, och är en certifierad researrangör. Kontakta oss gärna för mer information eller besök vårt visitor center nära Roms domkyrka (San Giovanni in Laterano)

Wonder Rome Via Andrea Provana 4a
00 185 Rom, Italien
Email: info@wonderrome.com
Tel: +39 06 647 640 50

Boka ditt Rom

WONDER ROME hjälper dig med tips och råd så att du ska kunna uppleva den eviga staden på bästa sätt. Med våra skräddarsydda helhetsupplevelser förför vi dig med smakäventyr, kulturjuveler och historiska platser.

BOKA NU

Resekatalog

I vår resebroschyr har vi samlat populära aktiviteter över vad du kan göra i Rom. Fler utflykter och upplevelser som du kan boka hos oss hittar du på hemsidan. Läs online eller ladda ner vår reseguide gratis.

LÄS/LADDA NER