WONDER ROME – Din guide i Rom  

Rom är den eviga staden med “La Dolce Vita” – det ljuva livet. Här ska du koppla av och njuta, men samtidigt skapa minnen för livet.

Wonder Rome hjälper dig att få känslan av det äkta Rom. Med djup kunskap och passion för Rom och den italienska kulturen skapar vi guidningar, upplevelser och aktiviteter som förgyller din vistelse. Vår främsta styrka är att vi finns på plats och vårt know-how om det geografiska området runt Rom. Vi vill också ge dig mersmak på regionen Lazio. Ett naturskönt område med idylliska städer, där du kan bada, vandra, cykla, åka skidor och samtidigt glädjas över gastronomi, kultur, historia och religion.

Utöver våra fasta utflykter och paket hjälper vi dig med skräddarsydda upplevelser, oavsett om du planerar en resa för dig själv eller ditt företag. Alla arrangemang är försäkrade och har resegaranti. Det är en trygghet för dig.

Wonder Rome är som researrangör registrerad hos italienska myndigheter och vi har vår informationsbyrå i centrala Rom. Du får direkt från Rom personlig service och assistans på svenska. Du kan också få hjälp att hitta lediga rum på hotell eller Bed and Breakfast.  Kontakta oss gärna innan du reser till Rom för frågor eller mer information. Vi svarar på mejl och ringer upp dig på fast telefoni.  På plats är du välkommen att besöka butiken för tips och råd eller för att hyra en cykel.

Benvenuto!

wonderrome_office

Kontakta oss

WONDER ROME har spetskompetens om Rom och regionen Lazio, och är en certifierad researrangör. Kontakta oss gärna för mer information eller besök vårt visitor center nära Roms domkyrka (San Giovanni in Laterano)

Wonder Rome Via Andrea Provana 4a
00 185 Rom, Italien
Email: info@wonderrome.com
Tel: +39 06 647 640 50

Boka ditt Rom

WONDER ROME hjälper dig med tips och råd så att du ska kunna uppleva den eviga staden på bästa sätt. Med våra skräddarsydda helhetsupplevelser förför vi dig med smakäventyr, kulturjuveler och historiska platser.

BOKA NU

Resekatalog

I vår resebroschyr har vi samlat populära aktiviteter över vad du kan göra i Rom. Fler utflykter och upplevelser som du kan boka hos oss hittar du på hemsidan. Läs online eller ladda ner vår reseguide gratis.

LÄS/LADDA NER