Grupper & Företag

Bokningar

Alla våra upplevelser går att boka som ett privat evenemang för dig och ditt företag, din förening, eller din familj och dina vänner. Vi hjälper dig också att skapa dina personliga upplevelser och vägleder dig till spännande aktiviteter i Rom och regionen Lazio. För dig som älskar natur, kultur, religion och en aktiv semester så har vi ett stort utbud av arrangemang för små och stora grupper (även för rullstolsbundna). Vi hjälper dig även med hotellbokningar, reseguider, transfer med minibussar och turistbussar.

Sänd ett mejl till info@wonderrome.com med dina önskemål och kontaktuppgifter, eller fyll i mejlformuläret nedan så kontaktar vi dig.

Kontakta oss

WONDER ROME har spetskompetens om Rom och regionen Lazio, och är en certifierad researrangör. Kontakta oss gärna för mer information eller besök vårt visitor center nära Roms domkyrka (San Giovanni in Laterano)

Wonder Rome Via Andrea Provana 4a
00 185 Rom, Italien
Email: info@wonderrome.com
Tel: +39 06 647 640 50

Boka ditt Rom

WONDER ROME hjälper dig med tips och råd så att du ska kunna uppleva den eviga staden på bästa sätt. Med våra skräddarsydda helhetsupplevelser förför vi dig med smakäventyr, kulturjuveler och historiska platser.

BOKA NU

Resekatalog

I vår resebroschyr har vi samlat populära aktiviteter över vad du kan göra i Rom. Fler utflykter och upplevelser som du kan boka hos oss hittar du på hemsidan. Läs online eller ladda ner vår reseguide gratis.

LÄS/LADDA NER