Vi hjälper dig att skapa en oförglömlig fest!

Vill du ge dina gäster ett oförglömligt minne? Som specialist av upplevelseproduktion arrangerar WONDER ROME din fest eller din aktivitet. Vi erbjuder dig evenemang för unika tillfällen baserat på vår kunskap, vår erfarenhet, vårt nätverk och ett nära samarbete med lokala experter.

Som festorganisatör kan vi hjälpa dig att skapa en minnesrik fest eller ett händelserikt event för dig och dina deltagare. Som certifierad researrangör kan vi dessutom erbjuda dig en lösning för hela arrangemanget med underhållning, middag, fotografering, transport och boende i hela regionen Lazio.

Drömmer du om ett bröllop i Italien?

Med Rom som resmål finns det många vackra och romantiska platser att gifta sig på. Vi hjälper dig att skapa den rätta stämningen för ditt bröllop i Rom. I nära samarbete med Roms dop- och domkyrka, San Giovanni in Laterano, hjälper vi dig med den byråkratiska biten för vigsel i kyrka eller borgerlig vigsel.

Du får hjälp med pappersjobbet och vi vägleder dig till rätt vigselplats för ditt drömbröllop. Vill du ha hjälp med hela bröllopsarrangemanget? Fråga oss om råd! Vi följer din stora dag från början till slut med råd och information om bröllopsfotograf, sminkös och frisör. Vi hjälper dig med valet av bröllopsfestens plats och alla detaljer runtomkring.

Sänd ett mejl till info@wonderrome.com med dina önskemål och kontaktuppgifter, eller fyll i mejlformuläret nedan så kontaktar vi dig.

Kontakta oss

WONDER ROME har spetskompetens om Rom och regionen Lazio, och är en certifierad researrangör. Kontakta oss gärna för mer information eller besök vårt visitor center nära Roms domkyrka (San Giovanni in Laterano)

Wonder Rome Via Andrea Provana 4a
00 185 Rom, Italien
Email: info@wonderrome.com
Tel: +39 06 647 640 50

Boka ditt Rom

WONDER ROME hjälper dig med tips och råd så att du ska kunna uppleva den eviga staden på bästa sätt. Med våra skräddarsydda helhetsupplevelser förför vi dig med smakäventyr, kulturjuveler och historiska platser.

BOKA NU

Resekatalog

I vår resebroschyr har vi samlat populära aktiviteter över vad du kan göra i Rom. Fler utflykter och upplevelser som du kan boka hos oss hittar du på hemsidan. Läs online eller ladda ner vår reseguide gratis.

LÄS/LADDA NER