ALLA VÄGAR BÄR TILL ROM

Välkommen till en av världens mest älskade städer. Rom byggdes inte på en dag och vi rekommenderar dig att skynda långsamt.

Caput Mundi – världens huvudstad överraskar alltid med nya intryck, sevärdheter, shopping, restauranger och kulturella upplevelser. En stad som formats av historien – mittpunkten för Romarriket och romersk-katolska kyrkan. En fascinerande arena, där varje stadsdel och kvarter bjuder på sin historia. Om stenar kunde tala så skulle de berätta allt för dig…
WONDER ROME hjälper dig en bit på vägen med guidade turer och spännande upplevelser för att lära känna Rom på bästa sätt.

GUIDNINGAR & AKTIVITETER

Boka känslan av det äkta Rom med våra skandinaviskspråkiga turer och utflykter. Alla guidningar är personliga, lärorika samt underhållande och du spar tid. Vill du på egen hand utforska Roms sju kullar, dess vägar och parker? Hyr en cykel av oss, vi hjälper dig med resrutten. Vi har många spännande aktiviteter som berikar din vistelse och låter dig njuta mer av staden.
Läs mer

UNIKA VIN- OCH MATUPPLEVELSER I ROM

Våra luncher och middagar är något utöver det vanliga. Våra smakupplevelser inviger dig i den romerska livsstilen och den italienska kulturen. Du kommer att njuta och smaka på Rom med alla sinnen. Ingredienserna är smaksensationer som kombineras med kultur, historia och sevärdheter. Oavsett om du följer med på en vin- och matguidning eller upplever en operamiddagsshow så bokar du en minnesvärd smakresa till det ljuva livet.
Läs mer

DIN GUIDE I ROM

WONDER ROME hjälper dig med tips och råd så att du ska kunna uppleva den eviga staden på bästa sätt. Med våra skräddarsydda helhetsupplevelser förför vi dig med smakäventyr, kulturjuveler och historiska platser.  Italien är ett land för livsnjutare och när du är i Rom, gör som romarna gör!
WONDER ROME har spetskompetens om Rom och regionen Lazio, och är en certifierad researrangör. Kontakta oss gärna för mer information eller besök vårt visitor center nära Roms domkyrka (San Giovanni in Laterano).

Välkommen!

Populära upplevelser

Piazza Cavour in Rome, Italy
Roms bästa sevärdheter
Läs mer
Vatikanen
Läs mer
Spanska trappans SpaghettiOpera
Läs mer

Kontakta oss

WONDER ROME har spetskompetens om Rom och regionen Lazio, och är en certifierad researrangör. Kontakta oss gärna för mer information eller besök vårt visitor center nära Roms domkyrka (San Giovanni in Laterano)

Wonder Rome Via Andrea Provana 4a
00 185 Rom, Italien
Email: info@wonderrome.com
Tel: +39 06 647 640 50

Boka ditt Rom

WONDER ROME hjälper dig med tips och råd så att du ska kunna uppleva den eviga staden på bästa sätt. Med våra skräddarsydda helhetsupplevelser förför vi dig med smakäventyr, kulturjuveler och historiska platser.

BOKA NU

Resekatalog

I vår resebroschyr har vi samlat populära aktiviteter över vad du kan göra i Rom. Fler utflykter och upplevelser som du kan boka hos oss hittar du på hemsidan. Läs online eller ladda ner vår reseguide gratis.

LÄS/LADDA NER